HANDELSBETINGELSER OG PERSONDATAPOLITIK

 

KONTAKTOPLYSNINGER

SchönWerk

Hospitalsvej 4 kld.

2000 Frederiksberg

 

Telefon:  +45 26330136

E-mail: post@schonwerk.com

CVR-nr.30776666

 

 

BETALING

SchönWerk modtager betaling via QuickPay. Ved betaling via QuickPay kan kunden bruge Dankort, Visa og MasterCard. Vi tager ikke kortgebyrer. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK, danske kroner og er inkl. moms.

 

 

LEVERING

Levering sker med GLS. Leveringstiden er 1-3 hverdage.

 

Da vores produkter er håndlavede og ofte først laves ved bestilling, kan der være forskellige leveringstider på de forskellige produkter. Under hvert produkt i shoppen vil der være anført ca. leveringstid.

 

Har du bestilt flere varer med forskellige leveringstid, sender vi altid dine varer samlet, med mindre andet er aftalt.
Fragtpris afhænger af størrelse og vægt på pakken. Fragten betales af kunden med mindre andet er angivet.

Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til leveringsdato. SchönWerk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS.

 

 

REKLAMATIONSRET

SchönWerk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Der skal reklameres inden for rimelig tid, hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles SchönWerk inden for rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres. Hvis reklamationen er berettiget, kan du enten få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af situationen.

I forbindelse med reklamationssager afholder SchönWerk returneringsomkostninger i rimeligt omfang. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

REKLAMATION OG VARERETURNERING

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

SchönWerk

Hospitalsvej 4 kld.

2000 Frederiksberg

post@schonwerk.com

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

 

FORTRYDELSESRET

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentlig samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto inden for få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på post@schonwerk.com. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

 

 

Vi tilbagefører som udgangspunkt pengene med samme betalingsmiddel som blev benyttet ved købet.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

 

RETURNERING

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

INGEN FORTRYDELSESRET

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Specialbestillinger der omfatter specielle farver, materialer, størrelser og længder udover almindeligt sortiment.

 

 

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Hvis varen er taget i brug udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik uden at tage den i egentlig brug.

 

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

 

SchönWerk

Hospitalsvej 4 kld.

2000 Frederiksberg

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen

 

 

SAMMENKÆDNING

Om SchönWerks links til tredjeparts websteder er ikke en anbefaling eller en garanti fra SchönWerks side om ydelser, produkter eller oplysninger på eller via sådanne websteder. Enhver brug af sådanne forbindelser er på brugerens eget ansvar og SchönWerk er ikke ansvarlig for indholdet, brug eller tilgængeligheden af ​​sådanne hjemmesider.

 

 

PERSONLIGE OPLYSNINGER OG PERSONDATAPOLITIK (GDPR)

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos SchönWerk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

De dataansvarlige på www.schonwerk/shop er Diana Røboe Nielsen og Anne-Mette Sørensen

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Du kan skrive til os på: post@schonwerk.com

 

KLAGEADGANG

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på post@schonwerk.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr